3D edge flat

3D EDGE FLAT nalepke se uporabljajo predvsem za dekoracijo in označevanje v vseh industrijah in le redko za potrebe oglaševanja. 3D EDGE FLAT nalepke se od klasičnih 3D poliuretanskih nalepk razlikujejo tako po sestavi kot po izgledu.

Tehnologija izdelave je popolnoma drugačna. Za izdelavo potrebujemo posebno orodje. Je najbolj primerna tehnologija za izdelavo nalepk, kjer so zahtevani ostri koti različnih naklonov in točno enake višine različnih nivojev.

3D edge flat
3D edge napisi

3D edge napisi

3D edge napisi se uporabljajo predvsem za dekoracijo in označevanje v vseh industrijah in le redko za potrebe oglaševanja. 3D EDGE NAPISI se od klasičnih 3D poliuretanskih napisov razlikujejo tako po sestavi kot po izgledu. Tehnologija izdelave je popolnoma drugačna. Za izdelavo potrebujemo posebno orodje, s katerim nalepko oblikujemo in lahko dosežemo popolnoma natančne linije, strukture in višino same nalepke. Dizajnskih omejitve tako rekoč ni!

Izdelamo lahko napise v 3D tehniki, pri kateri je vsaka črka samostojen element. Na nalepko dodamo transfer folijo, kar omogoča enostaven prenos in aplikacijo nalepke.

3D EDGE nalepka je odebeljena kar poudari njen logotip/sporočilo.

TEHNOLOGIJA TISKA
TEHNOLOGIJA TISKA
MATERIALI
MATERIALI
PRIMERI UPORABE
PRIMERI UPORABE
PODPORA in pomoč
PODPORA in pomoč
Nazaj na vrh