Digitalni tisk

Tiskovine in digitalni tisk

V našem podjetju vam nudimo tisk različnih tiskovin kot so:

  • Vizitke
  • Letaki
  • Zgibanke
  • Vabila
  • Plakati
  • Ceniki
  • Nalepke
  • Etikete
  • Katalogi
  • Tag-i

Digitalno tiskanje neprestano zavzema vse večji tržni delež na trgu tiskovin. Digitalni tisk nam omogoča izredno hitro tiskanje različnih tiskovin, brez priprave sit, grafičnih plošč ali česa drugega. Potrebujemo le datoteko pripravljeno za digitalni tisk. Na začetku je bil digitalni tisk primeren predvsem za tisk manjših naklad, z razvojem tehnologije pa postaja vse bolj konkurenčen tudi pri večjih nakladah. Primeren ja za tisk tiskovin kot so vizitke, letaki, zgibanke, vabila, plakati, ceniki, nalepke, etikete, katalogi tag-i.

Digitalno tiskanje

Personalizacija in dodelava

Digitalni tisk nam omogoča personalizacijo tiskovin, kar pomeni, da je lahko vsak odtis drugačen. S tem se nam odpre nešteto novih možnosti, tako za oblikovanje kot tudi za marketing. Tiskovine lahko prilagodimo vsakemu posamezniku in tržimo naše izdelke še bolj osebno in učinkovito. Za zahtevnejše kupce ali za kupce, ki želijo nekaj več, lahko digitalne tiskovine dodelamo z različnimi efekti kot so UV lak, slepi tisk, Secret ink, perforacija, termo občutljive barve. Možnosti je veliko, vse je odvisno od želja kupca. S kupcem seveda sodelujemo od ideje do končne izvedbe.

Hitrost in kvaliteta

Glavna prednost pri digitalnem tisku je hitrost, kvaliteta je pa prav tako že primerljiva z ofset tehniko. Ponudimo vam lahko hiter in ugoden tisk različnih tiskovin v visoki kakovosti. S pomočjo spektrofotometra, lahko umerimo različne materiale in vedno vam odtisnemo pravi odtenek željene barve.

Zakaj izbrati prav nas

Ker imamo na tem področju že več kot 25 let izkušenj, smo moderno, razvojno naravnano grafično podjetje in ker nam stalni razvoj in uporaba najnovejših tehnologij ter dolgoletne izkušnje omogočajo, da na trgu ponudimo najvišjo kvaliteto naših izdelkov. Tako idejno, kot tudi tehnično pri digitalnem tisku sodelujemo z našimi strankami od začetne ideje pa vse do končnega rezultata. Odlikujejo nas kvaliteta, hitrost, prilagodljivost in zanesljivost, zato smo partner, ki je vreden zaupanja. Če se torej odločate za digitalno tiskanje, ne razmišljajte – izberite najboljše na tem področju.

 
 
 

Zaupajte nam svoje želje!

Veseli bomo vaših želja, idej in predlogov. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pošljite povpraševanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.